Home
Welkom
Mogelijkheden
Portfolio
Contact
Foto's 25 juni 2019
Foto's 25 juni 2018

George Michael was zoveel méér dan een
legendarische muzikant.

Hij was een boegbeeld en voorvechter van alles waar hij voor stond en dat klinkt nog altijd door in zijn prachtige muziek.

In de Choose Life Tribute maken we een muzikale en visuele reis door de tijd. We spelen zijn bekendste songs en vieren zijn leven.


 

Van POP! tot de Soul

De Choose Life Tribute geeft de muziek van George Michael een vertrouwd & fris geluid met waanzinnige arrangementen en vocalisten met een grote voorliefde voor zijn muziek. Naast de ‘Wham!’ classics en zijn solosuccessen, is er ook aandacht voor de minder bekende songs van Michael. 

 
 

Geen imitatieshow

De carrière van George Michael is zeer divers en zijn unieke sound en persoonlijkheid zijn niet te imiteren. Daarom is de Choose Life Tribute in de eerste plaats een muzikale show waarbij fans en liefhebbers ongedwongen kunnen meezingen en dansen op classics als Careless Whisper, Faith, Freedom & Father Figure. Het uiteenlopende repertoire van George Michael zorgt voor een unieke combinatie van concert en theatershow. 


 
De Choose Life Tribute eert George Michael als persoon en als legendarisch muzikant. Hij was een boegbeeld en een voorvechter. Alles waar hij voor stond en heeft doorstaan klinkt nog altijd door in zijn prachtige muziek. Zijn levensverhaal luistert als een muzikale reis waarin zijn songs in vertrouwde, herkenbare maar ook verrassend frisse arrangementen te horen zijn.

 
 

25-06-2020

Tradiditiegetrouw speelt de Choose Life Tribute een show op de geboortedag (25-06) van George Michael in Poppodium Duycker te Hoofddorp. Tickets voor deze show zijn hier verkrijgbaar.

Daarnaast is de Choose Life Tribute te boeken voor diverse soorten evenementen.
Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of bezoek alvast deze pagina.Next show:

- Donderdag 25 juni 2020
- Aanvang: 20:00 uur
- Deuren open: 19:00 uur
- Locatie: Podium Duycker / Hoofddorp
- Adres: Raadhuisplein 5 / 2132 TZ Hoofddorp
- Tickets: klik hier

Podiuminfo:
- gratis en aangrenzend parkeren in P-garage vanaf 18:00 uur
- diverse restaurants binnen 3 minuten loopafstand
- eenvoudig te bereiken via openbaar vervoer
- max. 10 minuten lopen vanaf NS Station Hoofddorp
- centraal gelegen
- meer info over podium Duycker? www.duycker.nl

Alles over de Choose Life Tribute...